DEPISTAREA MICROFOANELOR

Tags: camere spion | camere wirless | depistare microfoane | detectare microfoane | microfoane gsm | microfoane spion

Detectarea microfoanelor spion

Unul dintre cele mai importante produse care va ajuta la protectia impotriva scurgerii de informatii este prevenirea interceptarilor neautorizate. Fie ca este vorba despre intimitatea

personala sau de pastrarea secretelor dintr-o companie, interceptarile ilegale sunt foarte periculoase. Dupa o serie lunga de experiente, am reusit sa achizitionam dotarea premium numarul 1 din Romania in materie de detectare a microfoanelor spion, a camerelor disimulate si a altor 1000 de modele de interceptoare neautorizate. 

In cadrul operatiunilor de deparazitare electronica sunt verificate emisiile intre frecventele 5 Mhz si 1Ghz apoi cele cuprinse intre 30Mhz si 2 Ghz. Este verificata existenta emisiilor 940nm (infrarosu) precum si transmisiile VLF situate pe conductorii electrici intre 10Khz si 130Khz sau intre 50Khz si 600 Khz pentru a vedea daca pe sistemul de cabluri al cladirii exista transmisii video specifice unor camera video.

Este scanat spectrul in vederea identificarii unor emisii specifice camerelor video wirless. Astfel, sunt facute verificari intre 900 Mhz si 2.7 Ghz, verificarile find repetate in jurul valorilor de 1,2 Ghz si 2,4 Ghz. De asemenea, tot pentru identificarea unor posibile camera video wirless este verificata plaja de frecventa de 5.8 Ghz – 5.9 Ghz.

Se urmareste identificarea tuturor pericolelor reprezentate de camere wirless, camere spion pe fir, camere disimulate in diferite obiecte din incaperile verificate. Depistarea se face cu ajutorul unor aparate foarte performante. De asemenea se urmareste depistarea microfoanelor spion, a microfoanelor cu emisie RF sau a microfoanelor care transmit UHV.

Sunt verificate si geamurile cladirii pentru a se vedea daca sunt penetrate de aparate speciale de ascultare care folosesc pointere laser. Totodata se verifica posibila existenta a aparatelor de interceptare disimulate in telefoanele fixe.
 
Apartura folosita a fost conceputa special pentru scopul in care este folosita si reprezinta varful de generatie pentru clasa ei. In general piata microfoanelor spion, a camerelor disimulate (wirless si fara fir) este extrem de generoasa. Un microfon spion GSM, model amator ajunge la 100 RON, iar microfoanele RF profesioniste oscileaza in jurul valorii de 500 RON. Asadar, cei care doresc sa penetreze informativ organizatia dumneavoastra nu au mari cheltuieli.