DOTAREA VIDEO A DETECTIVILOR

Tags: camere spion | camere video | camere wirless | detectiv particular | firma detectivi

Camere Video Detectivi ParticulariAtat operatiunile de filaj, cat si testele de integritate implica necesitatea unei dotari video de exceptie. Din punctul nostru de vedere, vremea camerelor disimulate chinezesti sau taiwaneze a trecut de mult.

Avem si noi cateva sute de camere mici, de provenienta chinezeasca, dar detectivii nostri au de asemenea la dispozitie si o multitudine de modele noi, performante. Diferentele sunt date de camerele video disimulate care au o rezolutie mare si care filmeaza la luxi putini. Spre exemplu, o camera care filmeaza la 0.01 lux va avea o rezolutie mai buna la lasarea serii, cand majoritatea camerelor chinezesti ingalbenesc imaginea si trag doar niste umbre irelevante. 

De asemenea, fiind ieftine, disimularile facute de producatorii asiatici au ajuns sa fie cunoscute de majoritatea persoanelor. Astfel exista o multime de operatiuni care sunt ratate deoarece tintele isi dau seama ca sunt filmate. 

Din experienta ne-am dotata atat cu camere care exceleaza prin disimulare, cat si cu camere video care sunt performante din punctul de vedere al calitatii imaginii. Un lucru este sigur, nu exista camera pe care specialistii nostri sa nu o fi probat in laboratorul propriu. 

Mai cititi: