Ce modele de camere spion depisteaza detectivii?

Tags: camere video | depistare | detectare | spion | wirless

Aparatura folosita de detectivii particulari de la Blackwater Intelligence pentru depistarea camerelor video este special fabricata in acest scop de cei mai mari producatori la nivel mondial. Aparatura detecteaza semnalul emis de camerele wirless in banda de frecventa 900 MhZ - 5.2 Ghz. Aceasta este o baza larga si cuprinde o serie foarte mare de camere uzuale. 

In afara de frecventele de 1,2 Ghz, 2,4  GhZ si 5,2 Ghz, pe care emit in general camerele wirless spion, aparatura folosita de de noi detecteaza si alte modele de camere wirless care emit pe frecvente intermediare si care sunt mai putin uzitate. 

In afara de detectarea camerelor, aparatura noastra poate prinde exact emisia acestor camere spion, adica poate vedea exact imaginile transmise de aceste camere asa cum le vad si cei care le-au plantat acolo. 

Deoarece unele camere spion nu sunt wirless si folosesc firele sau stocarea interne, aparatele noastre de detectare verifica emisiile existente in ziduri sau alte corpuri din spatiul vizat. Astfel, ele depisteaza si alte genuri de camere video care ar putea exista intr-o incapere. 

Totodata, suntem pregatiti si pentru depistarea camerelor video care folosesc drept mediu de transmisie reteaua de electricitate existenta deja. Aceste camere video spion sunt extrem de utilizate de profesionisti, iar aparatele chinezesti de detectie nici macar nu "viseaza" acest tip de camere.