Ce modele de microfoane spion detecteaza aparatele specialistilor?

Tags: depistare microfoane | detectare microfoane | gsm | microfon | spion

Aparatura folosita de detectivii particulari este de ultima generatie si este fabricata de cei mai puternici producatori la nivel mondial. Aparatura este destinata depistarii miccrofoanelor spion si efectueaza anumite verificari pentru a gasi toate modelele existente in acest moment pe piata. Pana la acest moment mii de modele de microfoane spion au fost deja descoperite sau testate de catre noi cu aceasta aparatura. 

Sunt vizate toate microfoanele spion care emit in radio frecventa (microfoanele spion care pot fi captate cu un radio, statie de emisie-receptie, scanner). De asemenea, sunt cautate cu succes microfoanele spion care emit pe unde laser, microfoanele cu emisie pe bluetooth sau acelea a caror emisie este efectuata pe firele telefonului fix. 

O atentie deosebita este acordata acelor microfoane spion care transmit date prin reteaua de electricitate a cladirii si acelor microfoane spion care stocheaza local informatia. 

Aparatura de detectare a microfoanelor este cu mult peste aparatele de detectare folosite de amatori. Blackwater Intelligence a investit frecvent in aparatura, iar acest lucru a facut ca detectivii nostri sa fie lideri de piata in depistarea microfoanelor spion.