Ce reprezinta un dosar informativ?

Tags: anchete | detectivi | dosar informativ | investigatii

Un dosar informativ este realizat prin verificarea unei anumite persoane fizice sau juridice intr-un mod profesionist si centralizarea respectivelor informatii prin extragerea aspectelor importante de catre analisti pregatiti anume in acest sens. Dosarele informative oferite de Blackwater Intelligence reprezinta cel mai bun produs existent in acest moment pe piata de intelligence si contin toate informatiile despre vectorul vizat. 

Clientii pot sa apeleze la acest tip de produs daca au un conflict juridic, daca vor sa verifice un nou partener de afaceri sau daca pur si simplu au nevoie de informatii concludente despre o anume persoana ori firma.

Investigatiile efectuate de detectivi sunt coroborate cu datele extrase de analistii de informatii, iar dosarul este sintetizat pentru a fi usor de inteles de catre client. Ancheta realizate de detectivii particulari este sustinuta de probe care pot fi prezentate in instanta, iar la nevoie, investigatiile pot sa fie cuplate cu un filaj in cazul in care anumite probe indica necesitatea unei supravegheri.  

Mai cititi: