Pachet Filaj Standard

Tags: detectiv | filaj | supraveghere

Filaj detectivi particulari

Pachetul de filaj standard consta in urmarirea persoanei vizate cu masini si echipe de detectivi particulari in vederea realizarii unui material solicitat de client. Este adresat cazurilor simple in care nu exista

un subiect dificil de urmarit sau un vector cu program extrem de incarcat. Supravegherea se face cu detectivi atestati si este folosita ultima tehnica din domeniu. Echipele de detectivi sunt pregatite din punct de vedere profesional sa faca fata oricarei situatii aparute in teren. In cazul filajului standard ele nu sunt insa pregatite din punct de vedere numeric sa faca fata unui subiect care aplica tehnici de defilare, se asteapta sa fie urmarit de detectivi sau alte persoane si circula extrem de mult in aglomeratia unui oras pe care il cunoaste bine.

 

Pachetul de Filaj Standard oferit de detectivii nostri este perfect pentru cazurile in care "vectorul" nu este o persoana care circula foarte mult si nici nu face parte din acea categorie de oameni care considera ca ar putea fi tinta unui filaj. Detectivii urmeaza sa tina sub observare persoana vizata  vreme de cinci zile, cate opt ore pe zi.

Pentru depasirile zilnice de pana la doua ore nu se platesc majorari de pret. Filajul este executat cu profesionalism de detectivi atestati si antrenati in acest sens. Ei urmeaza sa furnizeze probe cu privire la activitatea zilnica a persoanei vizate si sa sintetizeze totul intr-un raport informativ.

 

Pachetul include

- 5 zile x 8 ore de supraveghere;

- descrierea activitatilor zilnice, a adreselor vizitate si a persoanelor intalnite;

- fotografii elocvente cu privire la activitatile subiectului;

- sustinerea rapoartelor in instanta la cererea beneficiarilor;

APLICABILITATE A FILAJULUI STANDARD

- In cazul in care suspectati ca partenerul de viata va insala

- Atunci cand vreti sa vedeti cum isi petrec orele de munca acei angajati care lucreaza mai mult "pe teren"

- Cand doriti sa vedeti cat de loial este un partener de afaceri

- Cand incercati sa adunati informatii despre un posibil viitor partener de afaceri

- Cand vreti sa vedeti care este anturajul copiilor dumneavoastra.

Mai cititi: