Broker de detectivi particulari

Tags: detectiv particular | detectivi | detectivi pret | firma detectivi | tarife detectivi

Agentie de Detectivi

Blackwater Intelligence nu este o firma de detectivi particulari. Noi suntem un furnizor de informatii care ofera solutii coplete. Detectivi particulari dublati de echipe complexe

de analisti si experti in variate domenii. Blackwater Intelligence furnizeaza servicii exemplare pentru  o gama larga de produse din piata comertului cu informatii. Detectivi particulari par a fi entitati de sine statatoare. La noi, detectivii sunt parte a unui intreg sistem si au parte de toate beneficiile aduse de acesta. Printre ele se numara si tehnica de inalta clasa.Atat pentru operatiunile de filaj, cat si pentru depistarea microfoanelor sau camerelor spion, folosim cele mai moderne si mai performante dispozitive.Toata tehnica de care dispune un detectiv particular acopera intreaga gama de situatii in care el ar putea sa fie pus.

Blackwater Intelligence foloseste toate metodele si instrumentele existente pe piata de profil din Romania. Cu toate acestea, informatiile si abilitatea detectivilor nostri de a le obtine in timp real reprezinta atuul pentru care clientii din categoria premium apeleaza in special la noi. Dosarele  informative reprezinta cele mai bune produse existente pe piata de profil si ne mandrim cu asta.

Detectivii Blackwater Intelligence evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Detectivii nostri va stau la dispozitie impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.

 

 

Mai cititi: