Securitatea informatiilor

Tags: agentie detectivi | depistare microfoane | detectare microfoane | detectivi afaceri | detectivi particulari | filaj detectivi | firma detectivi

Detectare Microfoane

O organizatie are nevoie tot timpul de securitatea datelor. Acesta este motivul pentru care detectivi particulari folositi de noi sunt gata sa protejeze siguranta datelor si informatiilor din

firmele partenere. 

Fie ca un client este victima spionilor care i-au plantat microfoane pentru a fura secrete tehnologice sau angajatii sunt cei care incearca sa fure, detectivii nostri sunt acolo pentru a actiona. 

In general, tehnica folosita de Blackwater Intelligence este cea mai noua si mai costisitoare din Romania pentru a oferi clientilor siguranta deplina a succesului. Procedura de securizare a unui spatiu este facuta de un detectiv care in afara de aparatura pe care o are la dispozitie se bazeaza si pe experienta vasta in domeniu.In general, pentru a putea oferi servicii complete, CAF testeaza piata si este la curent in continuu cu cele mai noi tehnici si inovatii in domeniu. Este folosita de persoanele care suspecteaza ca ar putea fi interceptate cu microfoane spion, camere wirless sau alte dispozitive specifice montate in birou, acasa, masina, etc. Detectarea acestor aparate este realizata de detectivii CAF cu aparate ultraperformante. Procedurile de depistare a microfoanelor, camerelor sau a altor dispozitive de interceptare este realizata cu aparatura de maxima precizie fabricata de producatori de renume.

Blackwater Intelligence se preocupa intens de securizarea afacerilor pe care le fac toti clientii sai. In ultima perioada, din cauza crizei financiare, tot mai multi oameni de afaceri incep sa fie "atacati" de retele de escroci foarte bine puse la punct. In acelasi timp, firme serioase nu pot tine ritmul si in acest fel creeaza prejudicii altor firme. Si aici, detectivii sunt nevoiti sa acopere doua tronsoane pentru a proteja afacerile clientilor lor. Pe de o parte este vorba de prevenire, iar pe de alta parte este vorba de investigatiile necesare dupa ce o firma a fost deja prejudiciata.

Din punctul de vedere al prevenirii, detectivii sunt gata sa verifice repede orice nou partener de afaceri pentru a putea sa puna la dispozitia clientilor toate datele necesare si recomandari pertinente. Prin aceste verificari se stabileste daca o firma poate fi considerata serioasa sau daca un vechi partener de afaceri nu a inceput sa aiba probleme.

Mai cititi: