Comert cu informatii

Tags: afaceri detectivi | agentie detectivi | detectivi particulari | finante detectivi | firma detectivi

Detectivi Particulari

Dosarele informative realizate de detectivi particulari ai Blackwater Intelligence nu au concurenta. Calitatea lor depaseste orice produs similar pe piata de profil. Avem detectivi particulari

care obtin totul pentru clientii nostri. Sinteza acestor informatii si corelarea lor ofera clientilor nostri una dintre cele mai complete imagini despre un anumit subiect supus anchetei. Sinteza este realizata de analisti de informatii cu o expertiza extinsa. Detectivii CAF sunt specializati in obtinerea de informatii din teren, identificarea surselor de informatii relevante si integrarea datelor in dosare complexe care pot fi usor folosite de client. Un detectiv competent cunoaste mai intai dosarul apoi trece la pasul urmator, supravegherea operativa. Echipele sunt coordonate de analisti specialisti care integreaza datele si sintetizeaza informatiile. Reprezinta baza in munca de investigatii. Echipele de detectivi care obtin informatii si cele de analisti care le integreaza sunt coordonate de oameni cu o vasta experienta. Clientii reusesc astfel sa beneficieze de o imagine completa despre vectorul supus anchetei. Blackwater Intelligence este mai mult decat o firma de detectivi particulari sau un broker care le furnizeaza clientilor un anume numar de detectivi atestati. Noi furnizam solutii integrate de intelligence pentru clientii pe care ii consideram partenerii nostri. Suntem mai mult decat un broker de detectivi deoarece informatiile stranse de detectivi sunt analizate de grupe complexe de analisti care extrag exact ceea ce clientii nostri  au nevoie. In acelasi timp, le oferim detectivilor nostri toate mijloacele tehnice pentru a reusi sa isi indeplineasca in cele mai bune conditii toate misiunile pe care le primesc.

Noi actionam ca o agentie de detectivi si in acelasi timp ne punem toate cunostiintele in slujba clientilor pentru a reusi sa le oferim acestora solutiile optime pentru rezolvarea problemelor care le au. Detectivii sunt un mijloc prin care o multime de situatii pot fi rezolvate. In general, noi oferim produse standard, dar optimizam orice produs din oferta pentru ca acesta sa corespunda cerintelor unora dintre cei mai exigenti clienti.

etectivii specializati in informatii au o experienta deosebita in aceasta munca, iar datele obtinute de ei sunt analizate atent, sintetizate, apoi completate cu aspecte relevante extrase la un alt nivel.

Produsul final al investigatiilor realizate de detectivi este dosarul informativ care reprezinta baza de inceput a oricarei anchete efectuata in mod profesionist. Acest dosar informativ contine informatii despre toate activitatile unei persoane din momentul in care ea a devenit "vizibila" si pana la momentul actual.

Sunt luate in considerare afaceri, firme, masini, proprietati, miscari de bani sau chiar iesiri publice. In general detectivii se axeaza pe informatiile care sunt 100% sigure. Zvonurile devin parte din dosarul informativ doar in momentul in care se confirma dintr-o sursa de siguranta maxima.

Dosarele informative au si ele o arie larga de utilizare. Ele reprezinta in primul rand un "mast have" pentru cei care doresc sa verifice un viitor partener de afaceri. De asemenea, dosre informative se mai realizeaza si pentru uni angajati din top management la angajare sau pentru a se verifica statusul lor economico-social dintr-un anume moment.