Teste de integritate

Teste de integritate

Testele de integritate sunt absolut necesare in momentul in care un om de afaceri doreste sa vada care sunt riscurile ca un angajat propriu sa il tradeze. Acest procedeu consta in realizarea unui

Securitatea informatiilor

Securitatea informatiilor

O organizatie are nevoie tot timpul de securitatea datelor. Acesta este motivul pentru care detectivi particulari folositi de noi sunt gata sa protejeze siguranta datelor si informatiilor din

Standarde pentru detectivi particulari

Standarde pentru detectivi particulari

Standardele la care lucram noi sunt din ce in ce mai inalte, avem detectivi particulari specializati in tehnici de extragere a informatiilor in fiecare zi in care isi pun experienta la dispozitia

Broker de detectivi particulari

Broker de detectivi particulari

Blackwater Intelligence nu este o firma de detectivi particulari. Noi suntem un furnizor de informatii care ofera solutii coplete. Detectivi particulari dublati de echipe complexe

 • Teste de integritate

  Teste de integritate

 • Securitatea informatiilor

  Securitatea informatiilor

 • Standarde pentru detectivi particulari

  Standarde pentru detectivi particulari

 • Broker de detectivi particulari

  Broker de detectivi particulari

DETECTIVI

Detectivi CAFCompania de Anchete si Filaj foloseste detectivi particulari atestati in conditiile legii. Informatiile adunate de detectivi particulari sunt prelucrate de analistii specializati. 

CONFIDENTIALITATE

Detectivi si SecreteSecretele dumneavoastra sunt cel mai bine pazite de catre Compania de Anchete si Filaj. Echipe de detectivi particulari asigura protectia contra scurgerii de informatii.

CONTACT

Contact Detectivi

Pentru detectivi particulari suna acum la 0728.112.401 sau 0762.291.604! Trimite un fax la 031.817.90.78 sau completeaza formularul de mail direct din site. 

 

Ce modele de camere spion depisteaza detectivii?

Tags: camere video | depistare | detectare | spion | wirless

Aparatura folosita de detectivii particulari de la Blackwater Intelligence pentru depistarea camerelor video este special fabricata in acest scop de cei mai mari producatori la nivel mondial. Aparatura detecteaza semnalul emis de camerele wirless in banda de frecventa 900 MhZ - 5.2 Ghz. Aceasta este o baza larga si cuprinde o serie foarte mare de camere uzuale. 

In afara de frecventele de 1,2 Ghz, 2,4  GhZ si 5,2 Ghz, pe care emit in general camerele wirless spion, aparatura folosita de de noi detecteaza si alte modele de camere wirless care emit pe frecvente intermediare si care sunt mai putin uzitate. 

In afara de detectarea camerelor, aparatura noastra poate prinde exact emisia acestor camere spion, adica poate vedea exact imaginile transmise de aceste camere asa cum le vad si cei care le-au plantat acolo. 

Deoarece unele camere spion nu sunt wirless si folosesc firele sau stocarea interne, aparatele noastre de detectare verifica emisiile existente in ziduri sau alte corpuri din spatiul vizat. Astfel, ele depisteaza si alte genuri de camere video care ar putea exista intr-o incapere. 

Totodata, suntem pregatiti si pentru depistarea camerelor video care folosesc drept mediu de transmisie reteaua de electricitate existenta deja. Aceste camere video spion sunt extrem de utilizate de profesionisti, iar aparatele chinezesti de detectie nici macar nu "viseaza" acest tip de camere.