Teste de integritate

Teste de integritate

Testele de integritate sunt absolut necesare in momentul in care un om de afaceri doreste sa vada care sunt riscurile ca un angajat propriu sa il tradeze. Acest procedeu consta in realizarea unui

Detectivi care rezolva probleme

Detectivi care rezolva probleme

Folosim detectivi particulari care nu sunt deloc interesati aspectele sentimentale ale afacerii dumneavoastra. Pe detectivi nu ii intereseaza laturile economice. Pe cei care vor lucra pentru

Securitatea informatiilor

Securitatea informatiilor

O organizatie are nevoie tot timpul de securitatea datelor. Acesta este motivul pentru care detectivi particulari folositi de noi sunt gata sa protejeze siguranta datelor si informatiilor din

Standarde pentru detectivi particulari

Standarde pentru detectivi particulari

Standardele la care lucram noi sunt din ce in ce mai inalte, avem detectivi particulari specializati in tehnici de extragere a informatiilor in fiecare zi in care isi pun experienta la dispozitia

 • Teste de integritate

  Teste de integritate

 • Detectivi care rezolva probleme

  Detectivi care rezolva probleme

 • Securitatea informatiilor

  Securitatea informatiilor

 • Standarde pentru detectivi particulari

  Standarde pentru detectivi particulari

DETECTIVI

Detectivi CAFCompania de Anchete si Filaj foloseste detectivi particulari atestati in conditiile legii. Informatiile adunate de detectivi particulari sunt prelucrate de analistii specializati. 

CONFIDENTIALITATE

Detectivi si SecreteSecretele dumneavoastra sunt cel mai bine pazite de catre Compania de Anchete si Filaj. Echipe de detectivi particulari asigura protectia contra scurgerii de informatii.

CONTACT

Contact Detectivi

Pentru detectivi particulari suna acum la 0728.112.401 sau 0762.291.604! Trimite un fax la 031.817.90.78 sau completeaza formularul de mail direct din site. 

 

Ce modele de microfoane spion detecteaza aparatele specialistilor?

Tags: depistare microfoane | detectare microfoane | gsm | microfon | spion

Aparatura folosita de detectivii particulari este de ultima generatie si este fabricata de cei mai puternici producatori la nivel mondial. Aparatura este destinata depistarii miccrofoanelor spion si efectueaza anumite verificari pentru a gasi toate modelele existente in acest moment pe piata. Pana la acest moment mii de modele de microfoane spion au fost deja descoperite sau testate de catre noi cu aceasta aparatura. 

Sunt vizate toate microfoanele spion care emit in radio frecventa (microfoanele spion care pot fi captate cu un radio, statie de emisie-receptie, scanner). De asemenea, sunt cautate cu succes microfoanele spion care emit pe unde laser, microfoanele cu emisie pe bluetooth sau acelea a caror emisie este efectuata pe firele telefonului fix. 

O atentie deosebita este acordata acelor microfoane spion care transmit date prin reteaua de electricitate a cladirii si acelor microfoane spion care stocheaza local informatia. 

Aparatura de detectare a microfoanelor este cu mult peste aparatele de detectare folosite de amatori. Blackwater Intelligence a investit frecvent in aparatura, iar acest lucru a facut ca detectivii nostri sa fie lideri de piata in depistarea microfoanelor spion.