Detectivi care rezolva probleme

Detectivi care rezolva probleme

Folosim detectivi particulari care nu sunt deloc interesati aspectele sentimentale ale afacerii dumneavoastra. Pe detectivi nu ii intereseaza laturile economice. Pe cei care vor lucra pentru

Securitatea informatiilor

Securitatea informatiilor

O organizatie are nevoie tot timpul de securitatea datelor. Acesta este motivul pentru care detectivi particulari folositi de noi sunt gata sa protejeze siguranta datelor si informatiilor din

Broker de detectivi particulari

Broker de detectivi particulari

Blackwater Intelligence nu este o firma de detectivi particulari. Noi suntem un furnizor de informatii care ofera solutii coplete. Detectivi particulari dublati de echipe complexe

Teste de integritate

Teste de integritate

Testele de integritate sunt absolut necesare in momentul in care un om de afaceri doreste sa vada care sunt riscurile ca un angajat propriu sa il tradeze. Acest procedeu consta in realizarea unui

 • Detectivi care rezolva probleme

  Detectivi care rezolva probleme

 • Securitatea informatiilor

  Securitatea informatiilor

 • Broker de detectivi particulari

  Broker de detectivi particulari

 • Teste de integritate

  Teste de integritate

DETECTIVI

Detectivi CAFCompania de Anchete si Filaj foloseste detectivi particulari atestati in conditiile legii. Informatiile adunate de detectivi particulari sunt prelucrate de analistii specializati. 

CONFIDENTIALITATE

Detectivi si SecreteSecretele dumneavoastra sunt cel mai bine pazite de catre Compania de Anchete si Filaj. Echipe de detectivi particulari asigura protectia contra scurgerii de informatii.

CONTACT

Contact Detectivi

Pentru detectivi particulari suna acum la 0728.112.401 sau 0762.291.604! Trimite un fax la 031.817.90.78 sau completeaza formularul de mail direct din site. 

 

Ce reprezinta un dosar informativ?

Tags: anchete | detectivi | dosar informativ | investigatii

Un dosar informativ este realizat prin verificarea unei anumite persoane fizice sau juridice intr-un mod profesionist si centralizarea respectivelor informatii prin extragerea aspectelor importante de catre analisti pregatiti anume in acest sens. Dosarele informative oferite de Blackwater Intelligence reprezinta cel mai bun produs existent in acest moment pe piata de intelligence si contin toate informatiile despre vectorul vizat. 

Clientii pot sa apeleze la acest tip de produs daca au un conflict juridic, daca vor sa verifice un nou partener de afaceri sau daca pur si simplu au nevoie de informatii concludente despre o anume persoana ori firma.

Investigatiile efectuate de detectivi sunt coroborate cu datele extrase de analistii de informatii, iar dosarul este sintetizat pentru a fi usor de inteles de catre client. Ancheta realizate de detectivii particulari este sustinuta de probe care pot fi prezentate in instanta, iar la nevoie, investigatiile pot sa fie cuplate cu un filaj in cazul in care anumite probe indica necesitatea unei supravegheri.