Detectivi care rezolva probleme

Detectivi care rezolva probleme

Folosim detectivi particulari care nu sunt deloc interesati aspectele sentimentale ale afacerii dumneavoastra. Pe detectivi nu ii intereseaza laturile economice. Pe cei care vor lucra pentru

Broker de detectivi particulari

Broker de detectivi particulari

Blackwater Intelligence nu este o firma de detectivi particulari. Noi suntem un furnizor de informatii care ofera solutii coplete. Detectivi particulari dublati de echipe complexe

Standarde pentru detectivi particulari

Standarde pentru detectivi particulari

Standardele la care lucram noi sunt din ce in ce mai inalte, avem detectivi particulari specializati in tehnici de extragere a informatiilor in fiecare zi in care isi pun experienta la dispozitia

Comert cu informatii

Comert cu informatii

Dosarele informative realizate de detectivi particulari ai Blackwater Intelligence nu au concurenta. Calitatea lor depaseste orice produs similar pe piata de profil. Avem detectivi particulari

 • Detectivi care rezolva probleme

  Detectivi care rezolva probleme

 • Broker de detectivi particulari

  Broker de detectivi particulari

 • Standarde pentru detectivi particulari

  Standarde pentru detectivi particulari

 • Comert cu informatii

  Comert cu informatii

DETECTIVI

Detectivi CAFCompania de Anchete si Filaj foloseste detectivi particulari atestati in conditiile legii. Informatiile adunate de detectivi particulari sunt prelucrate de analistii specializati. 

CONFIDENTIALITATE

Detectivi si SecreteSecretele dumneavoastra sunt cel mai bine pazite de catre Compania de Anchete si Filaj. Echipe de detectivi particulari asigura protectia contra scurgerii de informatii.

CONTACT

Contact Detectivi

Pentru detectivi particulari suna acum la 0728.112.401 sau 0762.291.604! Trimite un fax la 031.817.90.78 sau completeaza formularul de mail direct din site. 

 

Cine are nevoie de un dosar informativ?

Tags: anchete | detectiv | dosare | investigatii

Fiind vorba despre un produs pur de investigatii, dosarul reprezinta o "culegere" de date despre o anume persoana sau despre o anumita firma. Detectivii particulari verifica in profunzime date despre parcursul respectivei entitati, dupa care analistii de informatii specializati in anchete extrag acele date relevante si le transpun intr-un material compreesibil. 

De un dosar poate avea nevoie un om de afaceri care vrea sa se convinga despre loialitatea partenerilor sai, o investigatie poate fi utila in cazul in care o firma cumpara diverse produse, iar plata se face prin mijloace bancare, dosarele de ancheta sunt utile pentru patronii care vor sa vada ce au facut angajatii inainte de angajare sau de o  persoana care doreste sa divorteze si nu stie exact ce proprietati are partenerul sau. 

Anchetele si investigatiile profesioniste realizate de detectivi particulari sunt utile in general in orice conflict juridic in care cineva doreste sa actioneze "ca la carte".