Comert cu informatii

Comert cu informatii

Dosarele informative realizate de detectivi particulari ai Blackwater Intelligence nu au concurenta. Calitatea lor depaseste orice produs similar pe piata de profil. Avem detectivi particulari

Detectivi care rezolva probleme

Detectivi care rezolva probleme

Folosim detectivi particulari care nu sunt deloc interesati aspectele sentimentale ale afacerii dumneavoastra. Pe detectivi nu ii intereseaza laturile economice. Pe cei care vor lucra pentru

Teste de integritate

Teste de integritate

Testele de integritate sunt absolut necesare in momentul in care un om de afaceri doreste sa vada care sunt riscurile ca un angajat propriu sa il tradeze. Acest procedeu consta in realizarea unui

Securitatea informatiilor

Securitatea informatiilor

O organizatie are nevoie tot timpul de securitatea datelor. Acesta este motivul pentru care detectivi particulari folositi de noi sunt gata sa protejeze siguranta datelor si informatiilor din

 • Comert cu informatii

  Comert cu informatii

 • Detectivi care rezolva probleme

  Detectivi care rezolva probleme

 • Teste de integritate

  Teste de integritate

 • Securitatea informatiilor

  Securitatea informatiilor

DETECTIVI

Detectivi CAFCompania de Anchete si Filaj foloseste detectivi particulari atestati in conditiile legii. Informatiile adunate de detectivi particulari sunt prelucrate de analistii specializati. 

CONFIDENTIALITATE

Detectivi si SecreteSecretele dumneavoastra sunt cel mai bine pazite de catre Compania de Anchete si Filaj. Echipe de detectivi particulari asigura protectia contra scurgerii de informatii.

CONTACT

Contact Detectivi

Pentru detectivi particulari suna acum la 0728.112.401 sau 0762.291.604! Trimite un fax la 031.817.90.78 sau completeaza formularul de mail direct din site. 

 

Scandalul detectivilor din Anglia

Premierul britanic David Cameron are, din nou, de dat unele explicații, în urma informațiilor recente conform cărora fostul său director de comunicare, Andy Coulson, implicat în

scandalul interceptărilor telefonice, a fost plătit de grupul News International în timp ce era angajatul Partidului Conservator, în 2007. Fostul editor al publicației "News of the World", arestat în scandalul interceptărilor ilegale din Marea Britanie, a fost plătit timp de mai multe luni de News International, chiar și după ce acesta începuse să lucreze pentru conservatori, relatează BBC.

Dezvăluirea privind legătura financiară pe care Coulson a păstrat-o cu grupul media condus de Rupert Murdoch deși deținea un rol important în cadrul Partidului Conservator, va provoca noi controverse, scrie presa britanică.

Iar cel care va trebui să dea explicații este premierul David Cameron, susțin cei din Partidul Laburist. "Primul-ministru trebuie să explice imediat dacă aceste acuzații sunt adevărate", a declarat un oficial al laburiștilor.

Coulson a fost angajat de conservatori în iulie 2007, cu un salariu anual de 275.000 de lire sterline, la șase luni după ce demisionase din funcția de editor al ziarului "News of the World", în urma arestării ziaristului Clive Goodman și a detectivului privat Glenn Mulcaire, acuzați că au spart căsuța vocală a staff-ului Palatului Buckingham.

După ce a devenit premier, Cameron l-a luat pe Coulson în guvern, în funcția de director de comunicare.

Fostul editor al "News of the World", arestat luna trecută, a negat faptul că ar fi știut despre interceptările telefonice ale unor vedete sau politicieni din Marea Britanie.

Magnatul Rupert Murdoch a decis, luna trecută, să închidă controversata publicaţie după reaprinderea mega-scandalului legat de interceptările telefonice făcute de către jurnalişti în căutarea subiectelor de senzaţie.

Evenimentul Zilei - 2011