Standarde pentru detectivi particulari

Tags: anchete detectivi | detectiv particular | detectivi afaceri | detectivi filaj | detectivi spionaj | firma detectivi | standarde detectivi

Detectiv Detectivi

Standardele la care lucram noi sunt din ce in ce mai inalte, avem detectivi particulari specializati in tehnici de extragere a informatiilor in fiecare zi in care isi pun experienta la dispozitia

clientilor nostri. Analizele profilelor unor persoane, strangerea de date despre afacerile acestora, analizele economice ale unor firme si verificarea informatiilor in teren sunt facute la un nivel calitativ maxim, iar detectivii arata de fiecare data ca un client isi poate pune bazele in datele obtinute.

Informatiile primare extrase de detectivi sunt tot timpul prelucrate de analisti de informatii care reusesc de fiecare data sa adauge sau sa sublinieze date relevante si sa le coreleze cu situatii de fapt.

Dosarele informative reusesc sa fie apoi traduse de aceiasi analisti, in informatii usor de inteles pentru clientii neavizati care au venit la noi pentru rezolvarea unei probleme. In acelasi timp, datele obtinute de detectivii nostri sunt menite a fi transformate pe de o parte in probe acceptate de instantele de judecata, iar pe de cealalta sunt structurate pentru a sta la baza unor decizii delicate de afaceri.

Blackwater Intelligence garanteaza in totalitate confidentialitatea informatiilor.Toate persoanele angajate in procesul de investigatii, atat detectivii cat si analistii au o experienta covarsitoare in manipularea informatiilor si realizarea anchetelor. Detectivii sunt atestati de Politia Romana. Pentru a face parte din echipa de detectivi a CAF este nevoie de o experienta de minim 4 ani in teren. Detectivii trebuie de asemenea sa detina cunostiinte juridice si economice. Calitatea de detectiv in echipa noastra ofera apartenenta la cel mai mare grup de anchete private.

 

Mai cititi: